viering van 75 jaar Bevrijding & covid

23 april 2022 viering van 75 jaar Bevrijding & covid

Beste Muziekliefhebber,

Wat hebben we ons allemaal gedeisd moeten houden die lange, lange tijd waarin we gegijzeld werden door Covid. Er was al die tijd geen concert meer te horen; wat gepland stond, moest afgezegd worden.

Maar nu keert toch het tij! Voorzichtig willen we als bestuur van ‘Heerewaarden in Concert’ toewerken naar een muzikale herstart. Het plan is om in het voorjaar van 2022 een feestelijk concert te organiseren met muzikanten van hier én van buiten. We noemen het graag een ‘bevrijdingsconcert’. Waarom? Wel, oorspronkelijk zou zo’n concert ter gelegenheid van de viering van 75 jaar Bevrijding plaatsvinden, maar dat is toen allemaal niet doorgegaan. Toch is het geen mosterd na de maaltijd als we het nu alsnog doen, want we hopen dan ook de bevrijding te vieren van het Covidvirus!

We zijn al volop met de voorbereidingen bezig, want er zal geoefend moeten worden om alles wat stroef geworden is, weer lekker los te krijgen. Maar daar gaan we voor! Noteer alvast maar de datum die we voor dit concert vastgesteld hebben: zaterdag, 23 april 2022.

Voor nu: een goede tijd en gezondheid gewenst en graag tot ziens op het bevrijdingsconcert!

Namens het bestuur, Hans Vuijk.

(Google Agenda) (Outlook Agenda) (365 Agenda) (Yahoo Agenda)