Cello en Piano

29 oktober 2022 Cello en Piano

Stichting Heerewaarden in Concert presenteert op zaterdag 29 oktober een concert voor cello en piano door Monique Heidema en André Telderman. Het concert vindt plaats in de kerk van Heerewaarden en bestaat uit een repertoire met solomuziek voor cello van J.S. Bach en Reger en werken voor cello en piano van onder andere Chopin, Rachmaninov en Saint Saëns. We nodigen u van harte uit voor dit concert.

Monique Heidema en André Telderman zijn enthousiasmerende en gerenommeerde musici die inmiddels al vele jaren met elkaar samenspelen en een schat aan ervaring met zich meedragen. Ze hebben samen al op vele grote podia, ook in het buitenland, concerten gegeven en opnames gemaakt. Ook spelen zij graag op de kleinere podia en de minder bekende locaties. Zo hebben zij reeds eerder concerten in Heerewaarden gegeven. De muziek is van hoog niveau, het contact met het publiek is zeer nauw en deze rechtstreekse interactie kan heel boeiend en inspirerend zijn. Monique Heidema geeft naast het spelen ook les op de conservatoria van Tilburg en Amsterdam. André Telderman is behalve pianist ook organist en koordirigent.

Het concert begint om 20.00 uur, de kerk aan de Hogestraat 20 is open vanaf 19.30 uur. Na afloop van het concert kan met elkaar en de musici worden nagepraat onder het genot van een drankje.

De entree bedraagt € 10 euro, Kinderen gratis, inclusief consumptie.

(Google Agenda) (Outlook Agenda) (365 Agenda) (Yahoo Agenda)