Duketown Barbershop Singers

25 maart 2023 Duketown Barbershop Singers

Stichting Heerewaarden in Concert presenteert op zaterdag 25 maart een concert door:
Duketown Babershop Singers uit ’s-Hertogenbosch.
Het concert vindt plaats in de kerk van Heerewaarden en bestaat lichtvoetige “close harmony”-muziek in barbershopstijl. Barbershop is een van oorsprong Amerikaans muziekgenre, waarbij het repertoire vooral bestaat uit jazz, musical en ballads. De muziek wordt a capella ten gehore gebracht. Het koor heeft een gevarieerd programma voorbereid, waarbij gevoelige ballads afgewisseld worden door stevige up-tempo nummers. Op het programma staan onder andere nummers van John Denver, The Beatles en Ava Max. We nodigen u van harte uit voor dit concert.
De Duketown Barbershop Singers is een mannenkoor uit ’s-Hertogenbosch dat in 1990 is opgericht. Het koor bestaat uit circa 25 leden. Het koor staat onder leiding van dirigent Stef Fennis en verzorgt regelmatig optredens op diverse locaties in de regio.

Het concert begint om 20.00 uur, de concertzaal is open vanaf 19.30 uur. Tijdens de pauze is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje. De entree bedraagt €10, inclusief consumptie, kinderen gratis. Ingang concertzaal: via De Gaarde, Hogestraat 20.

(Google Agenda) (Outlook Agenda) (365 Agenda) (Yahoo Agenda)